Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag träffade en homofob-fob



Jag träffade en homofob-fob



Han var rädd för allt som han tyckte


Var homofober….


Och alla var för honom just detta

Om de inte tyckte exakt som han….

Konsekvensen av ordmissbruk

Kan bli så….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 234 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-05-12 06:22



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Mycket bra skrivet!
De som talar mest om tolerans är ofta de mest intoleranta.
2010-05-12
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO