Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Minns ni argumenten? ;=)


Euro euro euro



Euro euro euro
Euro är så bra
Sa en del
Euro euro euro
Euro ska vi ha
Sa en del

Euro euro euro
Och dom ångrar inte alls
Sina ord
Fast de syns som ett ekonomiskt
Självmord

Euro euro euro
Euro är så bra
Sa en del
Euro euro euro
Euro ska vi ha
Sa en del




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 160 gånger
Publicerad 2010-05-09 22:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO