Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hedersdoktor i teologi


”Hedersdoktor i teologi Jonas Gardell”

Anser att tack vare att han är det
”så vet han vad han talar om”
Så vad talar han om?
Ja ingen verkar veta egentligen
Inte ens han själv

Mer än att han föraktar kristendom


Det säger nog dessutom betydligt mer
Om Svenska Kyrkans nuvarande teologi
Och dess värsta förespråkare
FD ärkebiska Hammar…
Än om Gardell….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 181 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-07-09 18:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO