Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Trackarna på "trackanerlistan" denna vecka är: xxxxxx xxxxxx veckans trackare


Vissa människor verkar ha det i sig




Vissa människor verkar ha det i sig

Eller utanför sej

Eller vad ska man säga om dem som bara vill

Trakasserar

Elak kommentera



När det inte finns kritik, eller ens eftertanke

Vad driver dom

Vad är det för känsla som driver såna att gång på gång

Ge sej på andra


De är kanske samma som en gång sparkade sina kamrater i skolan

Som slog andra utan anledning

Som försökte mobba ner någon eller några med hjälp av

Sin styrka eller sin makt


Har de växt upp med trasiga leksaker och ärvda kläder

Men vissa växte upp rikt, de kan inte ens skylla på det

Så vad är det som driver dessa är det bristen på självkänsla

Utan självförtroende och med förtryck som enda vapen


Och hur länge ska de ”tillåtas hålla på”

Och hur stoppas de

Annat än med att ignorera och

Svara på tal..




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 185 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-05-08 11:49



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Tyvärr finns de...hur de ska förintas, ja det gör de nog bäst själva men tyvärr tar det lång tid ibland.
2010-05-08
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO