Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

UPJOHN har gjort en drog



UPJOHN har gjort en drog
För varje matt påg

Och när du den dricker
Och än hur slapp din pick är

Efter endast några droppar
Grabbar så har ni stående snoppar…

Så på konstlad väg kraften är där
Och enkel rinnande får du fjäder…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 216 gånger
Publicerad 2010-05-17 00:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO