Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Storfräsarna



Egentligen
Så är det inte så stor skillnad
Mellan ”fräsarna”
De har liksom ”samma attityd”

Oavsett om de är snickare
Säljare
Eller nåt annat
OCH de slickar uppåt
SPARKAR neråt

Och neråt är också dem som är
På ”samma nivå som dom”
Egentligen
För de är ju de bästa
På den nivån, ”självklart”

De tycker sej ”lite förmer”
(ja ibland, mycket)
De ser ner på andra
De talar alltid om ”hur bra de är”
På nåt sätt kommer de alltid fram
”vilka fantastiska människor/säljare/arbetare”
de är…

och de värsta de typerna vet
är människor som inte ser dem som förmer
som inte fjäskar utan behandlar som lika
som alla andra
och som behandlar dom sämre
ifall de är nedtryckande mot andra

”hur kan man göra så”




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 134 gånger
Publicerad 2010-05-10 00:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO