Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lång inkubationstid



Döden har lång inkubationstid


Men det är lika bra

Jag har inte bråttom




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 132 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-05-08 19:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO