Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Färgsprakande godislikt




En orange klänning med mörkbrun ägare

Mot en ljusgrön klänning med grön ägare

Spelar på en orange grusplan

Med blå läktare

Och väldigt gul boll



Modet är inne på tennisbanan….





(hur matchen slutade, inte vet jag)
(glömde kolla resultaten vet inte varför)







(jag tänkte en del på bassets konfekt)




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 165 gånger
Publicerad 2010-05-08 17:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO