Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De har ingen skam




De har ingen skam
Elbolagen

Det räcker inte med att de pungslår hela landet
Med sina elavgifter

De söker nya bidragspengar för att använda de gamla
Befintliga dammarna…

Som VI skattebetalare får betala
De kallar dem "nyetableringar"

Man tar betalt för elen med
10 ggr
100 ggr
och t o m
1000 ggr och mer… ibland
på kostnaden av det man producerar

och säger att man inte kan
”få vinst på det” annars
Vad ska alla andra säga då
De som investerar med normal vinst i andra branscher




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 159 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-05-08 18:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO