Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skitdyrt



Jag har alltid undrat över vilka
Som köper dom där ”tjocka luddiga”
Skithuspapperna med hjärtan eller blommor på

Så var jag hemma hos en kvinna och jobbade
Och där, fanns det såna
Sen såg jag vad de kostade

Och konstaterade att
”det måste va skitdyrt att ha känsligt ashel”




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 221 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-05-08 21:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO