Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om en nära vän som jag betraktade som min bror och vi växte upp tillsammans.


Mikael, min äkta falska bror

Mikael, min äkta falska bror...


Vi ägde barndomen

En glädje att dela med dig

Allt detta som vi har gjort tillsammans

Alla dumheter

Alla lekar

Det var en lycklig tid


Ungdomen separerade oss

En väg åt dig och en annan åt mig

Fisket var vår enda lycka

Alla dessa saker

All denna olycka

Det var en trist tid


Tiden som unga vuxna

En väg ledde till döden för dig

Livet tillhörde mig

Alla dessa saker

Alla sorger

Det var en dödlig tid


Mikael, min äkta falska bror

Jag älskade dig

Men den dagen då jag fick veta...

...att du var död

...kommer att vara förbannad

Det är en sådan sorg




Fri vers av Maria Thunholm
Läst 1110 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-08 20:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maria Thunholm
Maria Thunholm