Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mamma

Mamma, avståndet är så stort mellan oss, det gör så ont att jag inte kan gå hem till dig för att krama om dig och bara vara där med dig.

Samtidigt så är avståndet så kort, ordens räckvidd känner inga gränser, det krävs bara en tanke för att känna din kärlek.

Jag saknar dig, orden räcker inte till för att beskriva det, du vet hur det är sedan mer än ett decennium som vi har varit åtskilda.

Jag kramar om dig med mina ord, fast imorgon så kramar jag om dig med mina armar ...

...jag behöver inte säga att jag älskar dig, du vet det redan.




Fri vers (Fri form) av Maria Thunholm
Läst 588 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-04-17 21:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maria Thunholm
Maria Thunholm