Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fransk-svensk


L'amour n'est pas égoïste

Blessée, profondément blessée par ton acte, ce que tu n'arrives pas à comprendre, mon cœur fermé à cause d'une violence vécue.

J'ignore la raison d'y vivre, mais je le sais bien, il faut se battre, continuer d'y vivre et ne jamais renoncer à la vie, car demain il y a un autre jour.

Ce ne sera pas facile, ce sera nécessaire, sinon tout serait perdu d'avance, donc soyons forts, battons-nous pour ce qui est juste, oser vivre.

L'amour n'est pas égoïste, il faut donner pour le recevoir !
_______________________________________
Sårad, djupt sårad genom din akt, det som du inte klarar av att förstå, mitt stängda hjärta på grund av en upplevd våldsamhet.

Jag ignorerar skälet till att leva, men jag vet det så väl, man måste slåss, fortsätta leva och inte ge upp livet, ty imorgon är en annan dag.

Det kommer inte att vara lätt, det kommer att vara nödvändigt, annars skulle allt vara förlorat i förvag; dock var starka, slåss för det som är rätt, våga leva.

Kärleken är inte egoistisk, man måste ge för att få den.




Fri vers (Fri form) av Maria Thunholm
Läst 471 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-04-17 20:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maria Thunholm
Maria Thunholm