Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det som jag känner inför att lära mig att spela saxofon.


Un rêve à réaliser

Un rêve à réaliser s'approche,
quand la musique m'appelle,
mon désir reste vivant,
s'enfuir est inutile,
un saxophone me tente,
le son d'un saxophone m'attire,
disons que le jazz m'appelle,
il est temps de me faire plaisir.

Quand la musique est bonne,
plutôt quand elle me fait plaisir,
mon cœur trouve l'envie de vivre.
_______________
En dröm att realisera närmar sig,
när musiken kallar på mig,
min önskan förblir levande,
fly är meningslöst,
jag lockas av en saxofon,
ljudet av en saxofon lockar,
säg att jazz kallar på mig,
det är dags att nöja mig.

När musiken är bra,
snarare när den får mig nöjd,
mitt hjärta finner lusten att leva.




Fri vers av Maria Thunholm
Läst 454 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-05-24 17:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maria Thunholm
Maria Thunholm