Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bayker

Bayker,
je te vois souffrir,
monter les marches fait mal,
tu n'y arrives plus,
je savais que ce jour-là arrivera,
je me croyais prête,
mais je ne le suis pas,
je t'aime fort,
il faudrait penser à toi,
l'égoïsme n'a aucune place,
te laisser vivre est prolonger ta douleur,
t'endormir devient le seul choix,
je ne veux pas te laisser souffrir,
sache que je t'aime de tout mon cœur,
ta place dans mon cœur sera emplie ...

Le jour s'approche,
il est temps de te dire :
Au revoir, je t'aimerai toujours !
_________________

Bayker,
jag ser dig lida,
gå uppför trapporna gör ont,
du klarar inte längre av det,
jag visste att den dagen kommer,
jag trodde att jag var redo,
men det är jag inte,
jag älskar dig så mycket,
det är dags att tänka på dig,
egoismen har ingen plats,
låta dig leva är att förlänga din smärta,
somna in blir det enda valet,
jag vill inte låta dig lida,
vet att jag älskar dig av hela mitt hjärta,
din plats i mitt hjärta kommer att vara fyllt ...

Dagen närmar sig,
det är dags att säga:
Farväl, jag kommer alltid att älska dig!




Fri vers av Maria Thunholm
Läst 444 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-04-25 13:44



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Igenkännande ömmande kärleksfullt
Skrivet om älskad bundsförvant!

2018-04-25

  Fulbergarn
sympati
2018-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Maria Thunholm
Maria Thunholm