Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag beskriver en väninna genom denna text, resten fàr ni tolka själva.


En östlig vind

En östlig vind

Den kom med frisk luft

En vind med glädje

En vind som får en att le

Med sin orientaliska charm

Med en smärta

Men ej en vilja av illvilja

Nej, denna vind kom

Med glädje

Med kärlek

Denna vind är...

En ljuv bris !





Fri vers av Maria Thunholm
Läst 828 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-05-08 21:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maria Thunholm
Maria Thunholm