Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En mor kommer in till sin dotter



En mor kommer in till sin dotter
22 år med eget boende


modern kommer in efter en promenad säger
”jag är så hungrig, kan jag få nåt att äta”

”Jag har ingenting”, blev svaret
Man frågar inte igen….
Modern frågar inte igen





Man får lust att lägga en sån dotter över knäna
Och praktisera ”kroppsaga” eller nåt
Då det kan vara en, av de brister som varit
Under uppväxten.
ATT tacka en kärleksfull mor som gjort allt
Hon kunde för sina barn. På det sättet….



(nej de var inte min dotter, det var inte
heller mitt barn eller mina barns mor)

(SOM tur är)

FY FAN för såna djävla ungar…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 224 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-05-09 03:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO