Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(ja VISSA HAR DET SÅ)


Kära mor


Kära mor
Nu skriver jag till dej
Trots att du så ofta svikit mej
Dina intriger lovordar inte nej….

Du försöker styra med mitt liv
Men inte på nåt gemensamt initiativ
Du går bakom ryggen med intrig
Jag kan inte lita alls på dig

Kära mor du köper mina barn
Du vill ha dom i dina armars garn
Detta sätt som du beter dej på
Är nåt som borde va för lågt ändå

Kära mor där dina barnbarn får
Alltid tjejer mer än och du förstår
Killarna är inte dumma fä
Och dom ser hur stor den skillnad ä

Kära mor du orättvisa kvinns
Med flickorna du tror det vinns
Och du spelar så dom sej inte lär
Hur man är ärlig och som familj är

Kära mor när du kunde hjälpt mej så
När en karl övade sej på att mej slå
Eller när jag sjuk och skracklig var
Du då svek, har du nåt bra försvar….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 152 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-05-10 07:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO