Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(haha okay det här va kankse lite väl mörkt men jag klänner så, att jag föddes ren och nu är min själ nästan försvunnen)


Borta

smärtan
mot mitt bröst
som snart är svart
jag ligger på jorden
med varje yta på min kropp blottad
för livets
knivar
blod
som långsamt förtär mig
snart är min kropp försvunnen
rutten
men min själ kommer förevigt att vara
förstörd




Fri vers av Sweetfox
Läst 243 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-05-08 23:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sweetfox
Sweetfox