sömnlös, spontant

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sömnlös, spontant




You're my song

 

 

 

 I've lived my life so quietly


untill you finally came along


everybody needs a melody


and you became my song

 

 

 

 

 




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 636 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2010-05-09 07:16



Bookmark and Share


    Jenny C
Vackra rader, så fina och självklara i språket att man tycker sig ha hört dem förr.
2010-05-19

  Anna*
Balanserad spontan dikt! Gillar!
2010-05-11

  Yrre VIP
Mycket fint!!!
2010-05-10

  Hanna Carlsson
underbar! både applåd och bokmärke på den!
2010-05-09

  kärleks ängel
vacker!
2010-05-09

  elinmaria
vackert!
2010-05-09

  firefire
jättefint!
2010-05-09

    ej medlem längre
Underbar!
2010-05-09
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP