Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag skriver oftast mina dikter på franska först, så de svenska översättningarna gör inte riktigt dessa dikter rättvisa...


J'en avais tout perdu...

J’en avais tout perdu
Je t’avais vu, là où tu étais
Je te laissais venir à moi
Ma vie bascula là
Tu es devenu mon soutien
Mon seul et unique de l’amour
Mon cœur bat pour toi !
Donc m’avais-tu dû parler…
…de tes sentiments.
…de ton amour pour moi.
Tu viens de basculer ma vie !

Maria Thunholm
_____________________________________________

Jag hade förlorat allt…

Jag hade förlorat allt
Jag hade sett dig, där du var
Jag lät dig komma till mig
Mitt liv blev omtumlande
Du blev mitt stöd
Min enda och unika av kärleken
Mitt hjärta slår för dig !
Dock skulle du ha pratat med mig...
...om dina känslor.
...om din kärlek för mig!
Du rörde om i mitt liv!

(Fri översättning för att anpassa den till svenska.)

Maria Thunholm
Paris, le 9 avril 2010©




Fri vers av Maria Thunholm
Läst 827 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-09 10:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maria Thunholm
Maria Thunholm