Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glöd

 

Dina kyssar tänder glittrande små stjärnor

samma som dansar på himlavalvet

över hela min hud.

 

Dina läppars lätthet

sänder en gnistrande rysning

under min hud.

 

Men aldrig

aldrig

sätter du mitt hjärta i brand.

 

 




Fri vers av Katinka VIP
Läst 660 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2010-05-09 11:11



Bookmark and Share


  Jordgubbsodlare
Underbar!
2013-01-20

  Nina Nightwish
Vackert, men lite sorgligt..
2010-05-09

    J. Herward
Åååh, önskar att den vore längre, applåder!
2010-05-09

  Larz Gustafsson VIP
Det är skillnad på passion och person.
2010-05-09

    ej medlem längre
Skitbra!
Älskar dina texter, by the way.
2010-05-09

  peter markurth
stark
2010-05-09
  > Nästa text
< Föregående

Katinka
Katinka VIP