Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Erling från Knaften



Erling från Knaften
Hade strykjärnet bl a till
Att värma vatten med

”om man int värm så myck
på engång, så gå de bra”
sa han

Men en gång så
Värmde han
Alldeles för mycket….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 189 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-05-22 00:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO