Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kungen i Mörtebo


Han kallades ”Kungen”
I Mörtebo
Några mil norr om det nu
Riks, ja kanske världsekanta
Ockelbo
(och det ”bara” för en kärlek)

Han blev osams med sin son
Så han adopterade ”en ny”
Som var i vuxen ålder
Men även han ratades
Så han försköts han med

Så kunde knappast nån mer
Än ”Mörtebokungen”
Göra
Hur de slutade, jag vet inte
Jag tappade kontakten med Mörtebo
För många år sedan…..

Kanske lika bra det
Med såna ”kungar”….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 158 gånger
Publicerad 2010-05-09 21:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO