Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Huset är fullt av minnen


Huset är fullt av minnen
Fotografier
Stojande barn som leker
Mamma som jobbar
Mormor som jobbar
Pappa som skottar snö
Farfar som plockar pärer

Allt finns kvar, dokumenten
Från en svunnen tid
Från en svunnen familj
De finns på väggar och i böcker
Fotoalbum och planscher
I köksredskap och verktyg
Arbetsredskap från boden

Men tar denna historia slut
Den sista som kan tolka budskapen
Är borta
Den sista som det betydde nåt för
Är borta
Den siste av sin ätt
Har gått bort och tomheten
Lägrar sej över huset

Där stillheten rått i många år
Där råder nu den kompletta
Tystnaden…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 134 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-09 21:11



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket tänkvärt och berörande
2010-05-09
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO