Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det har varit (och är) så mycket, rent ut sagt, S K I T här , under en längre tid....


Låt Generositeten och Livsglädjen ta över här !

Låt oss strunta i småpåvarna
låt oss gå ut med håvarna
låt oss omfamna varann med orden
så man riktigt "kramad" blir vorden
Låt oss ignorera "ordkrånglarna"
eller de andra "ordmånglarna"
släpp loss din inre livsglädje
och du måste, ändå, medge
att det känns så rent och skönt
och det är det verkligen lönt
att satsa på detta
Låt oss de generösa orden, "sprätta" !

Låt oss glömma spydigheterna
övergå till "prydligheterna"
skriva glatt och positivt
lättsamt och lite skirt
även jag kan lätta på förlåten
och ge "Dysterkvist" på båten
för det behövs rätt ofta
politik KAN smaka "kofta"
så NU jag bara spånar
efter försoning jag trånar
vill sluta med de hårda orden
lägga ned verbala "morden"
låta FRIDEN komma hit
BEGRAVA gammal "skit"
Ge GLÄDJEN en Ny Chans
bjuda upp till yster dans !
Så LIVSGLÄDJEN återvänder
då vi "Livets Låga" tänder !!!!!!

---




Bunden vers (Rim) av Mats Henricson
Läst 231 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-09 17:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska