Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väntans tid & vår - (litet vårpekoral?)

En väntans tid, en väntans vår

när ängarna än ligga kala;

ej skönjes blommor i träd och snår -

i himmelen ej någon svala

Men gässen ge hals i en himmelsk plog

och myror gå ut att spana

vad vintern har gjort med deras skog -

lövgrön är vårens fana!




Bunden vers (Rim) av Björn Nilsson VIP
Läst 302 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-05-09 18:58



Bookmark and Share


  vera gade VIP
Ah- den slinker sval och skön ner i morgonhalsen! Gässen och myrorna - höga som låga;-))
2010-05-10

  Jessica Ebbesson
Ditt rim gör mig vårglad!
2010-05-09
  > Nästa text
< Föregående

Björn Nilsson
Björn Nilsson VIP