Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det blå silvret

 

har du

 

lyft blicken

i himlar

 

de sista dagarna

 

det blå silvret andas

 

duvemåla

 

med transparanta ögon 

 

följer jag spelets gång

 

sluter ögon

 

vandrar in i dvalgång

 

hör vidafrån  kvalsång 

 

tvekans rivtistlar

 

 

greppar om

 

 

 

släppom din  tvekan till liv

 

har du

 

lyft blicken

i himlar

 

de sista dagarna

 

det blå silvret andas




Fri vers av Lena Själsöga Keijser
Läst 198 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-05-09 20:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser