Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte något tvättmedel kan göra det rent.

Jag är smutsen i era lakan

du vet det

lika väl som jag

att du inte kan tvätta bort mig

när dina läppar möter hennes

oskuldsfulla och rena sinne

det är då-

när du bjuder in mig som minst-

som jag är där

och du kan inte med ärliga svar

säga att det inte är sant.

Läslig som en bok

med bilder och utan ord

för du är ännu så grund i ditt djup

Jag är där

i din tanke

i din undran

smutsen under nageln som inte går att få bort.

Lura alla

varsågod

med masker och falska miner

var naiv framför din spegel

och låtsas kärlek med hennes skönhet

Jag ser dig rakt i genom

i min hemlighet

men vad som skrämde dig

du lurar inte mig




Fri vers av Lindsy
Läst 180 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-05-09 20:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lindsy
Lindsy