Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
detta skrev jag i slutet av 70talet åt en religiös arbetskamrat som spydde gallan över att vi hjälpte chilenare.


fader vår


Fader vår, Fader vår
ge mina böner gehör
tag bort alla svartskallar
ifrån våran gränsersmallar
de fyller ingen funktion
är dessutom från en annan nation
de kostar mer än de smakar
vill dela med av våran kaka
så Fader vår, Fader vår
ge mina böner gehör
låt mig på denna del av jorden
förbli allena
det är allt som av dig jag förtjänar.




Fri vers av giovanni casadei VIP
Läst 321 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-08-29 11:22



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Cool ironi ! Kanske något för Sverigedemokraterna att fundera över ?
Om de visste det som de, som är i min ålder (61), VET , då skulle de, t ex, veta att , i mitten av 60-talet och några år framåt, IMPORTERADE Sverige utländsk arbetskraft från Tyskland ,Italien och andra länder ! Det fanns, helt enkelt, för lite folk i arbetsför ålder hemmavid !
2010-08-29
  > Nästa text
< Föregående

giovanni casadei
giovanni casadei VIP