Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag va tonåring


Jag va tonåring och inte den finnigaste men de fanns nog en och några i alla fall, tillräckligt många för att det skulle oroa mej… hon var…. Vacker, tyckte jag… vad skulle hon säga om mina finnar…
Hon var vacker med små bröst men, vafan, eftersom de var de första jag fick känna på helt och hållet… så var de brösten de vackraste jag sett. Tryckte snart nog upp den väldigt onödiga bh:n för att, komma åt bättre. Så tog vi tillsammans av den och jag kysste dom, länge och omständigt, lekte med tungan på de små knoppande och nu hårda bröstvårtorna…

Hon berättade att hon var ett år äldre än mej, hade en ZOO affär en mil bort från sitt hem, och fylld av bus. Ja alltså de sista fick jag räkna ut själv

Vi tog varandra till himlen, vi gjorde allt utom själva ”fullbordan”, vi var varandras fullbordan men innan vi gjort det så kom det någon som knackade på tältpinnen och sa ”ÄR NI DÄR”. Teater viskning vid tältet, ni som legat i tält vet, att man inte kan, smyga eller, va tyst, utan allt hörs. Det är knäpptyst och stilla som gäller… Han störde oss, har inte förlåtit honom än….
SÅ var den kvällen förstörd…. Om än rätt ung, men vi var rätt unga med, fast då, så var man nästan orolig att man skulle hinna dö, utan att ha upplevt kärleken… och man var lika bekymrad som man var 1973, att inte hinna få moppe innan oljan tog slut, ja eller bensinen då, i bensinkris och ransonerings tider…..

Kärleken var ju inte ransonerad men väl, man behövde en till, en människa som var, liksom jag, fast med motsvarande in, där jag var, ut… men vad vet man, kvinnorna kunde ta slut, den del man hade som stod ut kanske kom av sej, man vart sjuk, krockade och vart skadad och ful, man kanske t o m kunde tappa lusten… ne inte de sista… men man ville ha sex, inte för kärleks skull så mycket som för, att veta, hur det var, hur det kändes…

Fasen han sabbade det så fatalt den skitstövlen… men som tur var, kvällen var ung….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 183 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-05-29 00:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO