Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag var tonåring II



Kvällen var, lite mindre ung, det var midsommar och, vad gör ungdomar på midsommar om inte, ”umgås”. Vi umgicks mer, vi umgicks så till den milda grad, så vi inte kunde slita oss ifrån varann. Ungdom, sommar och värme, nu struntade man i alla goda råd man fått om att vara ”försiktig” och att ”tänka sej för”. Finns de nån som kan tänka sej för när ballen står och kåtheten liksom rinner i ögonen. Och inte bara i ögonen….

Öppet, fuktigt och varmt, gosigt och skönt, är det såhär det är, minns att jag nästan blev tårögd av det jag upplevde, det var fantastiskt, hon var, ljuvlig…. Vi kysstes, pratade, skrattade, grät av tårar som bara rann av lycka.. vi var, vi Vi var vuxna, inte oskulder längre, men det var vårat tält denna gång och naturligtvis kom 2 st, idioter, och störde även nu…. En drog upp kedjan och skrek ”här luktar de fisk”!
”De lukta inget innan du kom i alla fall” svara jag….

Väl medveten om att den härliga kåthet vi kände, måste både synts och känt, men å andra sidan, vad gjorde de nu, i en sovsäck i ett tält låg vi nakna tillsammans och även om vi inte han ”Bli färdiga” så, var den känslan nåt enormt…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 164 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-05-29 00:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO