Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

10 000 döda människor


10 000 döda människor
ska jag ge till dej
10 000 döda människor
på en rad

Du ska få dem som en krigagåva
Ifrån mej
10 000 döda mänskor
på en rad






Putins sång till Presidenten i Tjetjenien
Jeltsin, Putin och Medvedev har verkligen
”lyckats” med sina mordambitioner….


OCH om det kommer nån slags
Terrorist attack tillbaks, till Ryssland
Så skriks det högt
Så mördar ryssarna några 1000 till..
”som hämnd”
”För det började med att de gav tillbaks”




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 154 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-05-10 11:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO