Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett av DN:s bortglömda nyheter


Det har aldrig hänt förut




Har ni hört
Det har aldrig hänt förut
Inte nånsin
”Har du väl kommit dit så är du räddad”
Då slipper du att söka jobb igen

DN:s kulturavdelning har sagt upp någon
Och det är en nyhet….



(men den nyheten publiceras inte på DN)




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 129 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-10 15:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO