Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
så börjar de att komma, ut i arbetslivet....


Curlingföräldrars barn


Praktikanten
Han skulle bli snickare men behövde praktik och det var ok, de fanns lite jobb som passade honom, så…

Han fick börja med att riva lite gamla lister…
Efter en stund så satt han och de frågade hur de gick, om han saknade nåt men, nej han hade allt.
Dan efter var han sjuk, så var det i 2 dar. Sen var han där en dag men kom inte dan efter, mamman ringde och sa att han vart ute på nätet hela natten så han var för trött…
Sen fortsatte de med en dag där, 2 borta, tills man sa att. ”nej han behöver inte komma hit igen”…. Mamman ringde och frågade om det var några problem men svaret blev: ”nej han har inte varit här tillräckligt mycket för att det ska hinna bli problem”.

Curlingföräldrarna tror, att de gör sina barn en tjänst när de gör allt åt dom, men en dag visar det sej även, för curlingföräldrarnas barn, att de faktiskt måste göra NÅNTING själva… Jobbigt för dessa när de är vana att få choklad och mackor på säng, och bli skjutsade överallt, att inse, att de faktiskt, måste göra nånting själv.

Och det faktum att ”mellan barnbidrag och pensionen” krävs lite, av dom själva….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 143 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-05-10 11:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO