Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ja det är sant, man får aldrig höra nåt positivt om dom....


Allt man får höra om Försäkringskassan är



Allt man får höra om Försäkringskassan är
Att de bara djävlas med folk
De bara djävlas på rent djävelskap….

Att de vägrar att betala ut pension
Är en av de sakerna
Och anledning

En människa håller på att flytta
Och har skrivit sej på den nya adressen
Och det har skatteverket förstått
Men inte förjävlingskassan

Så enligt skatteverket så bor hon på nya adressen
Men förjävlingskassan säger att hon inte
Bor där
O

Och då kan man tycka att
”Förjävningskassekärringen”
kunde ringa och höra med skatteverket
om detta

Men se då säger
”förjävlingskasskärringen” att
”det inte är hennes uppgift”
För ”kunden” ska själv bevisa vilken adress det är

Vilket är bevisat För skatteverket
Men skatteverket som ”ska ta pengar”
Har inga problem med det

Men förjävlingskassan som ska betala ut
Och det från en försäkring som vi alla betalat till
Har problem med det

Men det största vansinnet är att bankkonto
Namn, personnummer o s v är detsamma
Så bostadsort och boende är helt
Ovidkommande egentligen
Eller är man död utan adress?

Ja för alla funkar det ändå
Utom förjävlingskassan
Som fortfarande funderar över varför de får fler
Och fler hot… ja man kan ju undra. ”varför”




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 183 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-05-22 14:27



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Ett ord i rätt tid.

Massor av applåder!
2010-05-22
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO