Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För längesen



Förr
För längesen
Innan speglarna fanns
Eller när de bara var rika som hade råd

Då stod kvinnorna vackra ljusa dagar
Vid stilla vattendrag
Och speglade sej i vattnet

Man kan tänka sej hur de kråmade sej
Provade frisyrer
Och njöt
De var säkert ofta flera
Som var tillsammans
För, ni vet väl att kvinnor inte gör sånt ensamma
”Ladies room”

Stenåldersmannen var nog heller inte
Så mycket annorlunda än oss män
Han bufflade nog sej annars
Jag vet inte om det kallades sex då med men
Han mumlade säkert nåt om att han ville ha det
Sen, på kvällen
Om hon inte ville så var han gentleman så sa han
”ja men för värmens skull”
Annars, ”vaddå inte vill, de skiter väl jag i, jag vill”

Ja det har väl de flesta av oss lärt sej i alla fall
Att undvika såna kommentarer och i bästa fall
Även inställning
Men visst kan man se framför sej
Pälsbeklädda kvinnor stå flera stycken
För att göra sej vackra för varann kanske mer
Än för sina män…
Enligt vetenskapen så är just detta likadant idag
Kvinnor gör sej fina för andra kvinnors skull
Inte för att förföra sina män…

Och män är dåliga att uppskatta sånt
Jo de är sant, du läser rätt
Vi är kassa på uppskattning, vi borde lärt oss
Lite mer om det, även om vi är några snäpp
Bättre än stenåldersmännen…
(tror jag i alla fall)




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 159 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-05-10 15:39



Bookmark and Share


  Aftonvännen
hårt och fel

eller hårt och rätt
2010-05-10

  LovisaCecilia
Det är ni nog ja, och vi med. Nu finns det nämligen bra mycket sexigare underkläder som banne mig ingen väninna får se.
2010-05-10
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO