Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En metaforisk dikt kring Poeter.se.....


Getingboet kan bli en myrstack....

Numera ett getingbo
det surras och sticks
det bränner och stör
det hettar och frustrerar

Ingen rolig sits
förstår inte, vilken vits (?)
varför ska det rådbråkas
och åderlåtas (?)
varför kvalitetstjafset ?
här ska vara ordens frihet
det blir det ej med elitister
det blir bara tvister

Nu gör vi det till en myrstack
vi låter orden krylla fram
i miljoner utan stämplar
censuren vi då lämnar
all kvalitet åt alla håll
ner och upp och
upp och ner
inga kvalitetspoliser
SÅ slipper vi konstlade kriser

ALLA skriver om vadsomhelst
och får göra det som de vill
INGEN hackar och slår ner
låt alla skriva om det DE ser !
en MYRSTACK proppfylld av
ORDGLÄDJE
det är VAD jag vill se,
rätt kul, det får ni medge....

---




Fri vers (Fri form) av Mats Henricson
Läst 272 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-05-10 11:45



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Så länge det finns störda nördar som hela tiden ska agera stalkers så blir det jobbigt och förgiftat.
2010-05-11

  aol
håller med föregående taare, bravo Mats ordet ska vara fritt för var och en,
2010-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska