Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Då kommer de ensamma

 

ställ dörren på glänt
visa att du är hemma

om en stund kommer de ensamma

de kommer en och en
försiktigt
avvaktande
som vilda fåglar

men de sitter tillsammans
och du ska få höra berättelser
du aldrig kunnat drömma om




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 226 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-05-10 12:28



Bookmark and Share


    Tea Alex
Spännande det låter....underar vem som räknas som ensam?
2010-05-12

  Carola Zettergren
Så sant, om somliga visste vad de går miste om!:):)
2010-05-11

  Ingela Svenson VIP
Åh vilken intresseväckande text, gillar den verkligen, skulle med spänning vara där och tsa emot dem och höra deras historier!
2010-05-10

  walborg
Bara var stilla, var öppen och lyssna - så får Du höra berättelserna!
2010-05-10

  Larz Gustafsson VIP
Det "värsta" är att jag själv väljer att vara en av dem - och alltså ändå inte...
Men i sak har du verkligen rätt.
I dag sade jag till en god vän att jag är fattig rent ekonomiskt men jag har ett rikt inre liv.
2010-05-10

  Lili Samuelsson VIP
wow, det här gillar jag.mycket
2010-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger