Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sång




Det föddes en Värld (1983)

Det föddes en Värld
Ur ingenting
Ur Någonting
Ändå

Det föddes en Värld
Ur ingenting
Ur Någonting

Vadå?

Se dig omkring
Här grönskar det
Tror du det kan finnas
utan
Någonting?

Se dig omkring
Här lever det
Tror du det kan finnas
Utan
Någonting?

Nej
Inget
Kan växa
Leva
Frodas
Inget
Kan bli så
Vackert
Utan
Den

Kärleken

Gav liv
Till vår planet
Värme
Sol
Människor
Som skrattar
Ler
Tänker
och
Tror

Det föddes
en Värld
Ur ingenting
Ur Någonting
Ändå



(1983)





Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
Läst 1063 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2010-05-10 12:30



Bookmark and Share


    hver
"Úr engu verður ekkert"
Hvað verður úr mér ?
Úr hverju er ég ?
2013-08-17

  aol
stark mystik, bra skriftat vännen
2012-02-21

  Johan Bergstjärna VIP
Ja Någon eller Någonting måste ha skapat allt, bra skrivet!
2010-05-16

  Gunnar Hilén VIP
mystiken är total...bra gestaltat !
2010-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)