Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lista, limerick

En kapten blev begraven i Lista
och han sände en hälsning den sista
för när han bars ut
så sköt han salut
det luktade krut ur hans kista




Bunden vers (Limerick) av stenhur VIP
Läst 405 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-05-10 14:52



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
Lollipop lollipop, Jolly Roger i topp!
Kapten Krage
har en mage
som har svårt att sätta stopp!

Bra limerickat.
2010-05-10

  walborg
Buskul!!
2010-05-10
  > Nästa text
< Föregående

stenhur
stenhur VIP