Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utvald


 

Den utvalda
har äntligen
gjort sitt val
och valt ut
mig som valde.

 

Jag är utvald.

 

Två lyckliga
utvalda
går mot ljuset
i tunneln
med ett slut.

 




Fri vers av Anna H
Läst 358 gånger
Publicerad 2005-11-11 09:31



Bookmark and Share


  Smultris
*Ler bara ler*

Äntligen Anna... söta goa Anna ;-)

Kramis..



*Jag ringer dig i helgen*
2005-11-11

  Daniel_78 VIP
spännande är ordet jag kommer att tänka på,
tunnlen med ett slut..
2005-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H