Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

stilla

 

i ljusvandrings stilla klarhet

 

glöder

iskristallers rena klanger

 

stiger

in i stjärnehamn

 

ur

mörkret

andas pärlande vindar

 

strör daggens rosende dröm i gryningshand

 

i ljusvandrings stilla skönhet

andas morgonregn

 

 




Fri vers av Lena Själsöga Keijser
Läst 203 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-05-10 16:36



Bookmark and Share


  Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
Inte ofta en dikt kan göra så, plötsligt förnimmer jag en doft av sommarregn o rosor
2010-05-10

  Anna*
underbart! Må ljusvandringens stilla klarhet och skönhet alltid vara med dig.
2010-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser