Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Färdigställd!


Om jag inte minns fel så gav jag dig hela mitt hjärta

Gjorde vad som helst för dig
Men istället så tog du det emot mig och gav mig inget annat än smärta
Var otrogen med min bästa vän
Men efter att du själv sen vart nobbad av honom så kommer du nu tillbaka till mig på dina bara knän
och tror att jag ska tillbaka dig
Så sorgligt så
Och jag som inte trodde att du kunde sjunka lägre än så
Men tydligen så hade jag fel
Och i vilket fall som helst min föredetta älskling
Ha det så bra nu och
Hej då!

Om jag inte minns fel så gav jag dig hela mitt hjärta..

Ken Cassel
10/5-2010.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 175 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-05-10 18:40



Bookmark and Share


  aol
sånt är obeagligt att bära att förlåta
2010-05-10

  Niclas Petersson VIP
Starkt. Stå på dig (annars gör någon annan det).
Gillar.
2010-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel