Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljuvlighet


Sinnlighet
Kvinnlighet
Hemlighet som är ljuv
När den uppenbaras
Det baras hemlighet
Bara ljuvlighet
Bara skönhet


Tar dej i ljuset från månen
Då när din bröst är vackrare
Än de nånsin kan vara i solsken
Och din sinnlighet ger mitt inre
Saltomortaler av lycka
För vilken gång i ordningen
Har jag ingen aning om

En duo kärlek
Och båda håll
Ger
Och tar emot
Och lusten stegras liksom intensiteten
Nu
NU
NUUUUUUU

FY fasen va underbart….
Ligger länge i varandras famn
Eftertänksamma tillsammans
Då är vi kanske som mest öppna
För varandras tankar med….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 158 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-10 21:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO