Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

pussel av slumpartade möten utan någon som helst kopplning till varandra

Det finns människor som får dig att totalt tappa fattningen. Du kan inte reda ut det i huvudet för på något märkligt vis är dina hjärnceller skickade på semester. Ibland händer det saker som bara är det bästa som kunde hända, som när din bästa vän bredvid dig på det ängsliljemönstrade överkastet väldigt nära sitter han inser att han är bisexuell. Sitter på täcket och t-shirten klibbar och hjärtat bara slår och han säger:

"Du, jag tror jag har insett en sak", och du vet med en gång vad det är för du satt ju precis och tänkte på samma sak. Hans hand som sakta kryper närmre får dig att svettas som en gris. "Som en gris", tänker du och hoppas att han inte kan läsa tankar.

Klockan tickar långsamt alldeles för sakta usch, du tror du kommer dö liksom bara sådär men handen på täcket snuddar vid din och det går inte att stoppa och plötsligt ligger du därunder din bästa vän och hans tunga är liksom vilse i din mun och du är på fel plats vid fel tidpunkt. Hade du inte lovat pappa att lilla lillasyster inte skulle behöva vara ensam ikväll nej, visst ja det var imorgon, åh herregud låt detta vara över snart låt det få ett slut du vill bort det snurrar du tror du ska spy du känner inte igen din egen kropp. Erase rewind, please, nu på en gång det blev ju fel, hallå!

För någonstans på vägen missförstod du dina egna signaler och lät orden fladdra lite för okontrollerat. Och med handen i kakburken inser du att din bästa väns mun aldrig kommer smaka jordgubbe utan bara bög.




Fri vers av linneajehn
Läst 343 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-05-10 21:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

linneajehn
linneajehn