Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en dag vid öa


skitna garn

garnen vid almö
var fulla av skit
strömmen hade satt

gick runt udden
och lade till
vid vendelsö brygga

det var denna
dag de första
betesdjuren kom

tornado jublade
när pråmen kom
skallet hördes till land

ulf kom ner
lunch klockan 12
nickade självklart

vi talade om ester
om esters hus
och märkligheter

kallops och potatismos
sockerringar
och kaffe

det var som den tden
som ålfisket pågick
ekan hittade själv

det blir nog
mer gånger
smakade så




Fri vers av tom boreland
Läst 417 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-05-10 21:57

Författaren tom boreland gick bort 2024. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  aol
så bra smittande skrift, ha de gött vännen,

tänker på ålöfeskarns vals,
2010-06-12

  Joakim Södersten
härliga bilder förmedlade i treradingar, snyggt!
2010-06-08

  Carola Zettergren
Mm..härligt vardagsnära och levande, snyggt!
2010-05-12

  Catharina Edin VIP
En härligt levande text.
2010-05-10

  lodjuret/seglare VIP
kan just undra hur du fått för dig att skriva i treradiga satser så där, påminner om något jag just nu inte kommer på vad... men ja talande är ju texten hur som helst
2010-05-10

  anits VIP
härliga ord och rader, du skriver så målande
kan se allt som händer, fantastiska bilder
målar du i ord
2010-05-10

  Ingela Svenson VIP
Ditt vardagsliv blir till guld, och Tornados skall ekar ända hit! Så härlligt med djurutsläpp! Då är det snart sommar, och lukten av svämgödsel täcker hela HAlland
2010-05-10
  > Nästa text
< Föregående

tom boreland
tom boreland