Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Satt på papper 2010......


Man är aldrig ensam....


ute
i vårnatten
under stjärntak

fuktlukt
vårdoft

lyssnar

till
tystnaden
ett vilande hav
näktergalen
och
min tinnitus

man är aldrig ensam.....




Fri vers av Bengt Lindell VIP
Läst 302 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-05-10 23:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bengt Lindell
Bengt Lindell VIP