Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Osvikliga men falska slag


Tänk vad ”roligt” för vissa att slå
Liksom under bältet
”du tycker ju lika som SD” t ex

KD är kristet
”Lika som SD”
M är för mer poliser o starkt försvar
”Lika som SD”
S är för minskad arbetslöshet
”lika som SD”
VP vill, ja vad vill dom nåt är de väl, bra pensioner....
Säkert på nåt sätt som SD de med
MP vill värna miljön
”Som SD vill”
FP vill gynna folkdemokrati
”Precis som SD”

Det är osvikliga argument med dessa så avskydda
Och räcker inte det så tar man till Hitler
Eller Stalin
Eller nåt annat riktigt vidrigt

Där kommentarerna om ”likheter” haglar…
Inte minst i våra dagar, vissa höger krafter
Och snart val




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 177 gånger
Publicerad 2010-05-11 06:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO