Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När bolag slår igen, för att elen är för dyr, eller när människor inte kan bo, eller ha värme på, av samma orsak. Då begår kraftbolagen våldtäkter på både människor och, företag.


Energi våldtäkt


Elen är så dyr så dyr
Fast kostnaden är liten
Mindre än du nånsin tror
Från vattenfallseliten

5 öre per kilowatt
från vattenfalls eliten
med pålagor, frakt och skatt
blir plånboken din liten

Med % i tusental
Innan du får hit den
Kallas vinst potential
Men är ”taska rävabiten”

De har ingen skam som vi
Vattenfalls eliten
Då skulle de ej så ta i
Så pung blir sönderbiten




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 139 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-11 06:59



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Skandalöst.
2010-05-18
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO